Вицове

  • Change style to Blue
  • Change style to Red
  • Change style to Green
  • Change style to Pink

Привет!


Драги ми Смехурковци,

Добре дошли в ДОМАТИ.НЕТ

Кое е различното в Домати.нет?
Вие гласувате за вицовете. Всеки виц, който е оценен от поне 10 човека и в резултат на това има оценка под 2, се изтрива автоматично от системата.

По този начин сайтът се изчиства от "плявата" и остава единствено това, което ви харесва на вас.

Забавлявайте се :-)


 

инфо | изпрати

Патент - това е, като си направищ нешо да не могат да ти го вземат!
Учителка по химия

 

инфо | изпрати

Отивам да пусна една вода и да пия една такава.
Военен

 

инфо | изпрати

Дядо разказва на внуците си за първата си среща с Ленин:
- Беше на един съботник, носехме талпи. По едно време ми писна, оставих талпата на земята, седнах на нея и запуших. Идва при мен един такъв нисичък, с каскет, и ме пита: "Другарю, вие защо не носите талпата?", а аз му казвам "Ако ти се носи, носи си я сам".
- Дядо бе, това е бил самия Ленин. И после?
- После дойде един висок в шинел и пита: "Какво става тук?", а този, ниския, му отговаря "Този другар не иска да носи талпите.". "Ами като не иска да носи, да ходи да реже" - отговаря високия.
- Ииих, дядо, та това е бил Феликс Едмундович. И после?
- Ами после рязах. До 1958 година...

 

инфо | изпрати

Умрял Ленин. И запътил се той към Рая и на райските врата почукал. -Ида, ида-а. -Отвътре Свети петър ключове раздрънка и излезе навънка. - Ти, човече, от къде си и що дириш тука? - Аз съм Ленин от Русия. Дето спаси света от просия. - Хм. Я, почакай малко да кажа на Бога да не ми стане жалко!...Боже Всемогъщи, тука е онзи дето избеси всички патриарси и попове. Ти какво ще кажеш да го пуснем ли в Рая или в Ада да го пратим. - Бе, то, Свети Петре, как да ти кажа... Абе я му отреди едно местенце в Рая.Ама гледай много-много със слуги и прислуга да не се среща и за стачки и провали да не се досеща. - Добре, Боже. - Съгласил се Свети Петър. В това време Ленин веднага го запитал: - Ти, Свети Петре, от кога си тука? Колко ти плащат и на колко време смяна ти изпращат? - Ми, то, аз съм тука от как свят светува. Колко ми плащат? За хляба. Пък и той колко ли струва! - Слушай, Свети Петре, да кажеш на Бога веднага двама ключаря помощ да ти дава и осем часов ден работен да ти въведе! - Тъй ли? Веднага ще кажа!... Боже Всемогъщи, веднага двама ключаря помощ да ми дадеш и 8-часов ден работен да ми въведеш! - Ах ти, Петре, дърто магаре, знам те аз кой те на тоз акъл научи, но на небето, както на земята, няма да сполучи!

 

инфо | изпрати

Двама полицаи партнъори са повикани по сигнал за банков обир. В бързането си забравили сирената и буркана. По пътя имало голямо задръстване и за да могат да преминат по бързо единият започнал да вика:
- Тииууууу - тииууу-тииууу ..
Другият взел пример от колегата си, показал се през прозореца и завикал:
- Синьо.. синьо.. синьо.. синьо..!

 


Още вицове  | Всички вицове